Stress Coaching

Få hjælp og værktøjer til at mestre de store bølger i livet. Lær at surfe på bølgerne i stedet for at træde vande.

Stress coaching

Stress coaching

Vi tilbyder dig som leder eller medarbejder et skræddersyet stresshåndteringsforløb, så du hurtigt og bedst muligt kommer tilbage på sporet.

Fakta om stress

Stress hænger sammen med, hvordan vi tænker og føler omkring bestemte begivenheder. Det er ikke begivenheden i sig selv, som stresser, men vores forestillinger, tanker og følelsesmæssige reaktioner, som påvirker vores psykiske og fysiske balance.

Stress coaching er for dig, som har haft stress symptomer i en periode og som gerne vil forebygge, at din stress forværres. Behandlingsmetoden er en af de mest effektive metoder til at genfinde fodfæstet og ved at kende årsagen til din stress, kan vi sammen arbejde hen mod at gå fra stress til trivsel.

Fra stress til trivsel

Jeg tilbyder stresshåndteringsforløb, der hjælper dig igennem perioder i dit liv med et forhøjet stress niveau. Jeg starter med at lave en analyse af din situation og af dine symptomer, herefter tuner jeg ind på de faktorer, der har skabt den øjeblikstilstand, du er i. Hvad ønsker du at beholde og hvad tjener dig ikke mere?

Vi arbejder med kroppen, den mentale del og følelserne. Vi får skabt en bevidsthed på, hvilke symptomer du har og hvordan vi kan minimere dem. Målet her er at du lærer at tune ind på kroppen og lytte til de signaler, den sender dig, før det er for sent.

Vi arbejder også med din indre dialog og vi får øje på, hvem der presser dig. Om din stress kommer indefra eller den skyldes ydre omstændigheder – for eksempel omstruktureringer, for mange arbejdsopgaver i forhold til ressourcer, usynlig ledelse, usikkerhed, frustration, manglende arbejdsglæde eller andre private årsager.

Vi sætter blandt andet fokus på din motivation, energiforvaltning og indsigt i din egen proces. Sammen laver vi en handleplan, og du får forskellige støttende strategier. Målet er at hjælpe dig til øget trivsel og arbejdsglæde.

Udbyttet

  • 1. Du får effektive stresshåndteringsredskaber, så du lærer selv at forebygge stress.
  • 2. Du vil opleve en klarhed over din tilstand og hvad du helt konkret kan gøre fra gang til gang. 
  • 3. Du vil genskabe retning og arbejdsglæde i livet
  • 4. Du bliver klar over sine arbejds- og livsværdier og kan arbejde ud fra dem

Udbyttet til virksomheden

  1. I som virksomhed bliver bedre rustet til at håndtere en stressramt medarbejder
  • 2. Virksomheden får effektive stresshåndteringsredskaber, så de bliver i stand til at forebygge stress blandt medarbejderne
  • 3. Virksomheden bliver i stand til at arbejde proaktivt for at reducere stress på arbejdspladsen

Individuelt forløb 

Ved stresscoaching anbefaler vi et forløb af 8 coaching sessioner, hvor vi arbejder målrettet med værktøjer og handlingsbaserede teknikker, så du vil opleve en mærkbar effekt af din egen indsats. Vi laver en plan for, hvorledes du fastholdes eller kommer bedst muligt tilbage til arbejdspladsen, hvis du har været delvis sygemeldt.

Kontakt mig for at høre mere.

Se Torbens forløb

“Jeg føler virkelig jeg har fået succes, jeg har ikke nogle problemer mere, og lever et velfungerende liv. Jeg har en datter der har fået en glad far hver dag. Jeg har fået en masse værktøjer fra Annika som jeg kan bruge hver dag”

Torben Brøchner

Du er altid sikret Professionel rådgivning Motivation Gode resultater Et øget overskud

01

Professionel rådgivning

Få autentisk professionel rådgivning af en erfaren Coach, med flere end 1000 samtaler bag sig.

02

Bliv top motiveret

Bliv top motiveret og udlev dit potentiale.

03

Opnå gode resultater

Få ”Spot On” professionel rådgivning og opnå gode resultater, som genererer overskud

04

Skab overskud

Skab overskud igennem frigørelse af dine potentialer og opnå succes, lykke og frihed.

Kontakt mig for at høre nærmere

Send enten en e-mail eller udfyld kontaktformularen, og du får svar hurtigst muligt. 

Om Livsinvest

Det er mit formål at hjælpe mennesker og virksomheder til øget overskud. Livsinvest tilbyder coaching, mindfulness og supervision, individuelt og til teams. I lærer at anvende og integrere værktøjer og teknikker i jeres arbejde og hverdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med i hvad Livsinvest laver. Vi hader spam, og du vil derfor kun modtage relevant information i din e-mail.