Jeg er professionel coach, supervisor, psykoterapeut og mindfulness instruktør.

Jeg har haft Livsinvest siden 2008 og har arbejdet med udvikling af mennesker siden 2000.

 

Om mig

Min passion er at udvikle og optimere trivsel og personligt lederskab, så du når nye højder med dig selv og opnår succes i dit liv, med virksomheden og med de mennesker du investerer i. Jeg tror på, at alle mennesker har et potentiale og at det er vores pligt og ansvar at udleve dette potentiale, hvilket jeg hjælper dig med, hvor jeg motiverer og udfordrer dig, så du når nye højder med dig selv og din virksomhed.  

Personligt lederskab formes af relationer. Det personlige lederskab er især vigtigt, når man skal opbygge et tillidsfuldt samarbejde, motivere og skabe relationer både internt og eksternt. Det kræver indsigt i egne og andres reaktionsmønstre. For at kunne lede andre må man kunne lede sig selv, herunder kende sig selv og vide hvilke værdier man bygger sin ledelse på. Jeg støtter dig i, hvordan du skaber følgeskab og styrker din selvledelse.

20 års erfaring

Siden 2000

Alt hvad jeg rører ved, er drevet af en passion af glæde, nærvær og selvdisciplin. Det er en stor glæde for mig, at vågne hver dag og vide at jeg beskæftiger mig med et arbejde jeg elsker.

Ud fra kombinationen af mine uddannelser, har jeg udviklet en unik værktøjskasse, som kommer dig tilgode. Hvor jeg benytter alle de metoder, teknikker og modeller jeg har lært, kombineret med min intuition. Denne kombination skaber forvandling og er med til, at du finder de svar der skaber forvandling og udvikling i dit liv.

Hør Finns forløb hos livsinvest

Finn Lind Hansen

Jeg er en mand på 62 år der 2 gange har været ramt af stress, hvor det har været nødvendigt at opsøge læge, psykolog og coach.

Første gang var i 2017, hvor jeg var fraværende fra mit job i 5 uger og anden gang var i 2019/2020, hvor jeg var sygemeldt og under udredning i 9 måneder.

Det har været en hård omgang, men godt støttet af personlig læge, psykolog og en del coaching er jeg nu frisk og raskmeldt igen.

Det er især god coaching ved Annika Lynnerup, der har hjulpet mig godt tilbage.

Det har været en meget givende proces, hvor vi har været inde og berøre årsagen til stress, som i mit tilfælde var et krævende job med store krav og betydelig mere end 37 timer, der gav dårlig søvn og dårlig livskvalitet.

Vi har i hele processen arbejdet med et arbejdsmarkedsperspektiv, hvor jeg hele tiden har været motiveret for at komme tilbage til jobbet.

I 2017 har vi helt konkret arbejdet med redskaberne kalender, mødestruktur, antal rejsedage samt behandling af e-mail og indgående telefoner. Mit serviceniveau har generelt været for højt og processen har lært mig, at det også er ok at sige fra med jævne mellemrum. Vi har arbejdet med hvilke arbejdsopgaver, der giver værdi for mig og hvilke opgaver, der kan siges nej til.

Den omtalte coaching i 2017, har også givet mig anerkendelse for den store indsats, jeg har bidraget med og har ligeledes synliggjort balancen mellem arbejdsliv, fritid og familieliv.

I 2019/2020 har jeg igen haft stor glæde af coaching ved Annika Lynnerup. Der blev gennemført en række fortrolige samtaler, hvor der blev taget udgangspunkt i mine kompetencer, ressourcer og personlige erfaringer. Virksomheden Livs-Invest benytter nogle meget relevante redskaber. Vi har ligeledes talt om, hvordan stress påvirker hjernen fysiologisk og ikke mindst har Annika Lynnerup påvirket mig positivt med hendes smittende gode humør

Derfor kan jeg kun give min allerbedste anbefaling, fordi jeg har oplevet en professionel, sympatisk og motiverende coach, der har givet værdi for mig. Annika Lynnerup har på bedste vis hjulpet mig til at finde løsninger og nå aftalte mål

Du er altid sikret Professionel rådgivning Motivation Gode resultater Et øget overskud

01

Professionel rådgivning

Få autentisk professionel rådgivning af en erfaren Coach, med flere end 1000 samtaler bag sig.

02

Bliv top motiveret

Bliv top motiveret og udlev dit potentiale.

03

Opnå gode resultater

Få ”Spot On” professionel rådgivning og opnå gode resultater, som genererer overskud

04

Skab overskud

Skab overskud igennem frigørelse af dine potentialer og opnå succes, lykke og frihed.

Kontakt mig for at høre mere

Send enten en e-mail eller udfyld kontaktformularen, og du får svar hurtigst muligt. 

Om Livsinvest

Det er mit formål at hjælpe mennesker og virksomheder til øget overskud. Livsinvest tilbyder coaching, mindfulness og supervision, individuelt og til teams. I lærer at anvende og integrere værktøjer og teknikker i jeres arbejde og hverdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med i hvad Livsinvest laver. Vi hader spam, og du vil derfor kun modtage relevant information i din e-mail.