Privatlivspolitik

Personoplysninger:

Når du er kunde hos mig, indsamler jeg personlige oplysninger for at tilbyde dig de tjenester jeg beskæftiger mig med. Alle de personlige oplysninger jeg indsamler om dig eller dit team leveres af dig/jer. Det kan indeholde navn, e-mail og personlige relevante data. Jeg laver noter undervejs både i hånden og digitalt.

De personlige oplysninger du afgiver til mig i forbindelse med f.eks. et coaching forløb eller supervision til jeres virksomhed, opbevares forsvarligt i håndskrevet og elektronisk format og er kun tilgængelige for Annika Lynnerup og betroede samarbejdspartnere hos Livsinvest. Du kan til hver en tid anmode om, indsigt i de personlige oplysninger jeg har om dig og du har ret til at modtage en kopi af disse.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, registrerer jeg dit navn og din e-mail adresse og du kan til enhver tid afmelde igen.

Generelt:

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev og udfylder vores kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, udfyldning af kontaktformular eller køb på hjemmesiden.

Periode for opbevaring:

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager:

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:

annika@livsinvest.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Websitet ejes og publiceres af:

Livsinvest.dk Ved Annika Lynnerup

Hansborggade 30

6100 Haderslev

Tlf: 004525639837

E.mail: annika@livsinvest.dk