PSYKOTERAPI

Få professionel hjælp og værktøjer til at finde den vej, som er rigtig for dig og få adgang til lykke og overflod

Psykoterapi

Psykoterapi er en behandlingsform, hvor vi arbejder med dine barrierer, det som spænder ben for dig i livet. Det kan være lavt selvværd, følelsen af ikke at være god nok, det kan være du har været udsat for en længerevarende belastningsreaktion i form af alt for stort arbejdspres, skilsmisse, tab af en elsket person eller har en følelse af, at være mellemtilfreds, som om at der mangler noget i dit liv.

Jeg arbejder ud fra et holistisk grundlag, hvor krop, sind og sjæl er en helhed.

Jeg tager udgangspunkt i, at alle mennesker har en iboende selvhelbredende kraft, hvor det enkelte menneske har ansvaret for sit eget liv og gør det bedste, vedkommende kan i den givne situation.

Nogle gange kan livssituationer gøre, at man er kommet så langt fra sig selv, at man har brug for hjælp til at genvinde sig selv og sine ressourcer.

Jeg får skabt en bevidsthed om, at du har et valg, får større tilfredshed og går efter dine mål. Vi fødes alle med en kerne, vores jeg.

Igennem vores opdragelse bliver vi præget at vores omsorgsgivere ud fra deres bedste hensigt. Vi indordner os under opvæksten og forsøger at være, som vi tror, de andre forventer, vi skal være for at opnå kærlighed og accept. Derved kommer vi længere og længere væk fra vores kerne.

Sammen arbejder vi på, at du bliver mere og mere dig selv. Du lærer at lytte til din indre stemme, komme i kontakt med din intuition, som du blev født med. Du lærer at blive mere nærværende, hvilket skaber mere glæde og kærlighed til dig selv og andre.

Intensiv dynamisk korttidsterapi:

Her benytter jeg interventionsteknikker med henblik på, at afvikle forsvar, som ikke tjener dig mere, identificere overføringsmønstre og lukke det ubevidste op. Du vil opleve stabile adfærdsændringer, blive mere hel, elske og acceptere alle de personlighedsdele du indeholder som menneske.

Du lærer at udskifte forældede introjektioner med mere medfølende alternativer. Du får en dybere forståelse af, hvordan tidligere oplevelser har påvirket dig.

Ved Intensiv dynamisk korttidsterapi, bliver sessionerne optaget på video, med det formål, at vi arbejder med dine forsvar og synliggør de vigtigste af dem, for at du kan transformere dem.

Formålet med psykoterapi:

Det kan være for at ændre gamle blokeringer, reaktionsmønstre og overbevisninger, som ikke tjener dig længere og i stedet få fat i dine skjulte ressourcer. Så du i højere grad kan hvile i dig selv, opnå indre ro, balance, livsglæde og handle ud fra den, du dybest set er.

Vi oplever alle, at livet udfordrer os i perioder, f.eks. dødsfald, skilsmisse, konflikter, stress og parforholdsproblemer. Her kan psykoterapi være en hjælp, til bedre at håndtere udfordringerne.

Du er altid sikret Professionel rådgivning Motivation Gode resultater Et øget overskud

01

Professionel rådgivning

Få autentisk professionel rådgivning af en erfaren Coach, med flere end 1000 samtaler bag sig.

02

Bliv top motiveret

Bliv top motiveret og udlev dit potentiale.

03

Opnå gode resultater

Få ”Spot On” professionel rådgivning og opnå gode resultater, som genererer overskud

04

Skab overskud

Skab overskud igennem frigørelse af dine potentialer og opnå succes, lykke og frihed.

Kontakt mig for at høre mere

Send enten en e-mail eller udfyld kontaktformularen, og du får svar hurtigst muligt. 

Om Livsinvest

Det er mit formål at hjælpe mennesker og virksomheder til øget overskud. Livsinvest tilbyder coaching, mindfulness og supervision, individuelt og til teams. I lærer at anvende og integrere værktøjer og teknikker i jeres arbejde og hverdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med i hvad Livsinvest laver. Vi hader spam, og du vil derfor kun modtage relevant information i din e-mail.