PROCESS

Se hvordan processen foregår hos Livsinvest. Det er selvfølgelig varierende for hvilke ydelse der tilbydes.

01

Indledende møde

Her forventningsafstemmer vi og undersøger hvilke behov i har til jeres team eller individuelt

Vi starter med et indledende møde, som er omkostningsfrit for virksomheden. Her forventningsafstemmer vi og undersøger hvilke behov i har til jeres team eller individuelt. Helt konkret hvilke ydelser der er behov for. Om det er supervision til teams, Ledelses sparring, individuel coaching til en medarbejder eller en fast tilknyttet IN-House Coach, som står til rådighed på jeres virksomhed fastlagte dage, hvor de ansatte og ledere kan få individuelle coach samtaler. Eller om der er behov for akut krisehjælp, hvis en medarbejder f.eks. er blevet afskediget. Flere af vores virksomheder bruger det som et supplement til en sundhedsordning

02

Vi sætter rammen sammen

Ved supervision sætter vi en ramme for hvor og hvordan det skal foregå, samt hvor det fysisk skal foregå

Ved supervision sætter vi en ramme for hvor og hvordan det skal foregå, samt hvor det fysisk skal foregå. Ofte er det et forløb af 6-8 gange, hvor vi kommer på virksomheden eller I kommer i Skipperhuset. Der afsættes 2-3 timer af til hvert møde. Alternativt vælger virksomheden at have en ordning hvor der gives supervision efter behov.

03

Opfølgning

Der følges op på forløbene efter ca. 3 måneder i forhold til effekt måling og udbytte af indsatsen.

Der følges op på forløbene efter ca. 3 måneder i forhold til effekt måling og udbytte af indsatsen

Kontakt mig for at høre mere

Send enten en e-mail eller udfyld kontaktformularen, og du får svar hurtigst muligt. 

Om Livsinvest

Det er mit formål at hjælpe mennesker og virksomheder til øget overskud. Livsinvest tilbyder coaching, mindfulness og supervision, individuelt og til teams. I lærer at anvende og integrere værktøjer og teknikker i jeres arbejde og hverdag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med i hvad Livsinvest laver. Vi hader spam, og du vil derfor kun modtage relevant information i din e-mail.