Coaching

Coaching er en effektiv metode, til at skabe forandring og udfolde dit personlige potentiale. Opnå større indsigt, opnå de resultater og leve det liv, du ønsker at leve.

Min fornemmeste opgave, er at stille en masse spørgsmål, så du får et bedre overblik over dine ønsker og mål. Du får øje på muligheder, får nye indsigter, samt får brudt uhensigtsmæssige mønstre og vaner.

Og du får mulighed for at ændre hæmmende overbevisninger, som ikke tjener dig.

I coaching, arbejder vi fremadrettet med dine mål. Og hvis du ikke kender dine mål eller ønsker at ændre kurs i livet, men ikke ved hvilken vej du skal gå, er det det, vi tager udgangspunkt I.

Stress Coaching:

Her tuner jeg ind på, de faktorer, som har skabt den tilstand du er i, i øjeblikket. Hvad ønsker du at beholde og hvad tjener dig ikke mere?

Vi arbejder med kroppen, den mentale del og følelserne. Kroppen lyver aldrig, så jeg får skabt en bevidsthed på, hvilke symptomer du har, med det formål, at du lærer at tune ind på kroppen og lytte til de signaler kroppen sender dig.

Vi arbejder med den mentale del, din indre dialog, hvem der presser dig, om det kommer indefra eller om det er ydre omstændigheder, såsom omstruktureringer, for mange arbejdsopgaver iforhold til ressourcer, usynlig ledelse, usikkerhed, frustration, manglende arbejdsglæde. Vi har bl.a. fokus på motivation, energi forvaltning, indsigt, sammen laver vi en handleplan og du får støttende strategier.

Du får effektive stress håndteringsredskaber, så du lærer at forebygge stress fremadrettet. Du lærer at sige til/fra. Du lærer, at give dig selv anerkendelse, så du ikke behøver den udefra.

Du vil opleve en klarhed over din tilstand, hvad du helt konkret kan gøre fra gang til gang.

Du vil genskabe retning og glæde i dit liv. Du bliver klar over dine arbejds- og livsværdier, så du lever mere i harmoni med det, som er vigtigt for dig.